Welk model spijkermat past het beste bij mij?

De Flowee spijkermat vind je in verschillende modellen; groot, luxe en/of een kussen. Maar welk model gebruik je nou wanneer en welke variant past het beste bij jouw wensen? In dit artikel geven we alle tips over onze spijkermat producten. Heb je nog vragen? Stel ze vooral via de chat of via een van de andere opties.

1. De ‘gewone’ Flowee spijkermat

Dit model wordt voornamelijk gebruikt voor de rug. Door de lengte kan je namelijk de gehele rug meepakken. Ook kan je dit model gebruiken voor de benen en voor de voeten. Je kan op de mat gaan staan. Vind je dit te intens? Trek dan sokken aan of ga op de bank zitten met jouw voeten op de mat. Oefen druk uit om de drukpunten in jouw voeten te stimuleren. Wanneer je de mat voor de rug gebruikt kan het fijn zijn deze over het kussen van jouw bed te leggen. Hiermee pak je ook jouw nek en schouders mee.

Wil je meer ondersteuning? Kies dan voor het spijkermat nekkussen. Deze mat wordt voornamelijk gebruikt door mensen vlak voordat ze gaan slapen in bed. Maar de mat kan ook gebruikt worden beneden op de bank, in een stoel op kantoor bijvoorbeeld of in de auto. Houd er wel rekening mee dat hoe dikker de kleding is die je draagt des te minder de intensiteit is van de mat. In de meeste gevallen wordt deze spijkermat direct op de blote huid gebruikt.

De Flowee spijkermat vind je in verschillende kleuren

2. Flowee Spijkermat kussen

Gebruik het kussen wanneer je last hebt van jouw nek of schouders, hoofdpijn of migraine klachten of gewoon voor meer ontspanning. Je kan het kussen gebruiken als extra aanvulling voor op de Flowee spijkermat. Of wanneer je op de bank tv zit te kijken. Daarnaast kan je het kussen ook gebruiken voor de voeten. Leg hiervoor het kussen op de grond terwijl je zelf op de bank zit, ga dan met je voeten op het kussen zitten en oefen druk uit met je voeten.

Dit kan met sokken of zelfs met blote voeten, net wat je zelf fijn vindt. Door de vulling kan je een beetje met het kussens spelen en rol je lekker met je voeten erover heen. Dit kan net zo lang als je zelf wilt.
Het kussen is gevuld met boekweitkaf dat zorgt voor een fijne ondersteuning en vormt zich erg gemakkelijk naar elk lichaam. Boekweitkaf heeft als eigenschap dat het warmte en luchtdoorlatend is, dit zorgt voor extra comfort.

Het Flowee spijkermat kussen vind je in verschillende kleuren

3. Luxe variant Flowee Spijkermat

Deze variant van de Flowee spijkermat onderscheid zich vooral in de afwerking en materialen. De stof aan de buitenkant is op een andere manier geweven waardoor deze een luxe uitstraling heeft en rijker aan voelt. Daarnaast heeft de mat rondom een boord in dezelfde kleur als de spike.

De vulling is gemaakt van kokosvezels, dit maakt de mat milieuvriendelijker en duurzamer dan ons standaard model. Door de vulling van kokosvulling ligt de intensiteit van de mat ook iets hoger (maar daardoor niet minder toegankelijk).

De Flowee spijkermat luxe vind je in verschillende kleuren

4. Spijkermat / kussen sets

De combinatie van een spijkermat en kussen zorgen samen voor een ultiem relaxgevoel. De mat zorgt ervoor dat alle drukpunten in jouw rug geprikkeld worden en het kussen zorgt voor een fijne ondersteuning in de nek. Van elke type en kleur spijkermat is een set beschikbaar voor een leuke actieprijs.

De Flowee spijkermat sets vind je in verschillende kleuren

Bijwerken…
  • Geen producten in de winkelwagen.