Ilse Smit

Schoonheidsspecialiste Almelo

Schoonheidsspecialiste Almelo

Mijn naam is Ilse Smit, eigenares van schoonheidssalon PUUR ilse in Almelo. Na mijn opleiding allround schoonheidsspecialiste heb ik in 2007 mijn diploma voor Dr. Hauschka therapeute behaald. Inmiddels werk ik meer dan 12 jaar naar volle tevredenheid met de producten van Dr. Hauschka.

De keuze om als schoonheidsspecialiste Almelo met Dr. Hauschka te gaan werken was al snel gemaakt toen ik een workshop bijwoonde en alles mocht uitproberen. Een prachtige filosofie waarbij natuurlijke ingrediënten, geselecteerde heilzame planten, een uniek behandelconcept en een kerngedachte als basis voor de cosmetica en het verzorgingsconcept centraal staan. De huid bezit eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen. Cosmetica dient deze krachten te ondersteunen.

“De huid bezit eigen krachten om zichzelf te herstellen. Innerlijke en uiterlijke verzorging dienen deze krachten te ondersteunen.”

Als schoonheidsspecialiste Almelo bied ik intakes, behandelingen, huidadviezen, workshops en arrangementen aan. Naast de behandelingen verkoop ik producten van Dr. Hauschka voor de uiterlijke verzorging en natuurlijke supplementen voor de innerlijke verzorging.

Mijn ervaring
2018 - heden
PUUR ilse

In 2018 is mijn laatste avontuur gestart, schoonheidssalon PUUR ilse. PUUR ilse is ontstaan vanuit mijn passie voor natuurzuivere producten en puurheid in de breedste zin van het woord. Binnen PUUR ilse werk ik als schoonheidsspecialiste in tegenstelling tot mijn eerste schoonheidssalon met een compleet concept voor uiterlijke én innerlijke verzorging.

2008 - heden
Dr. Hauschka

Bij Dr. Hauschka geef ik o.a. winkeltrainingen, product workshops, werk ik als demonstratrice in winkels en sta ik op verschillende events.

2007 - 2014
Schoonheidssalon Ilse Teuling

Na het behalen van mijn Dr. Hauschka certificaat ben ik als schoonheidsspecialiste gestart met mijn eigen schoonheidssalon Ilse Teuling. In 2013 ben ik moeder geworden en heb ik besloten de schoonheidssalon voor onbepaalde tijd te sluiten en ben ik parttime bij Dr. Hauschka blijven werken.

2007
Certificaat Dr. Hauschka therapeute

In 2007 heb ik mijn Dr. Hauschka therapeute certificaat gehaald.

Neem contact op met Ilse
Schoonheidsspecialiste Almelo
Ilse Smit Eigenares / Dr. Hauschka therapeute
Bijwerken…
  • Geen producten in de winkelwagen.