Wat zijn PUUR punten?

PUUR punten is onze manier om dankjewel te zeggen voor jouw aankoop. Bij elke bestelling via onze webshop verdien je PUUR punten. Deze punten spaar je op in je account, om ze vervolgens naar eigen wens om te zetten in korting op je volgende bestelling.

PUUR punten sparen

Wanneer je je registreert als klant van PUUR ilse start je automatisch met het sparen van PUUR punten.

Hoe verdien je PUUR punten?

Heel makkelijk! Voor elke €1 die je besteed bij PUUR ilse (verzendkosten niet meegerekend) verdien je 2 PUUR punten. De waarde van 1 PUUR punt staat gelijk aan €0,01. Hoe hoger het aankoopbedrag, hoe meer punten je spaart.

Om PUUR punten te sparen moet je een geregistreerde klant zijn en in je account zijn ingelogd tijdens het plaatsen van een bestelling. Je punten worden, na ontvangst van je betaling, automatisch toegevoegd aan je account.

Wat is de waarde van een PUUR punt?

Ieder PUUR punt staat gelijk aan €0,01. Besteed je bijvoorbeeld een bedrag van €50 in onze webshop, dan verdien je 100 PUUR punten. Dit staat gelijk aan €1.

Hoe lang zijn mijn PUUR punten geldig?

PUUR punten zijn 1 jaar (365 dagen) geldig. Alle PUUR punten die niet zijn verbruikt binnen 365 dagen na de aankoopdatum worden automatisch verwijderd.

Waar vind ik mijn saldo?

Log in op je PUUR ilse account en navigeer naar het menu item ‘PUUR punten’. Hier vind je het PUUR punten saldo en de historie van de opgebouwde PUUR punten.

Veel plezier met sparen!

Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.