100% natuurzuivere cosmetica, NATRUE gecertificeerd

Ons verhaal

PUUR ilse

PUUR ilse is gespecialiseerd in 100% natuurzuivere schoonheidsbehandelingen en producten. Met een eigen schoonheidssalon, persoonlijk (huid en make-up)advies, een webshop en meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van natuurlijke verzorging van de huid ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij maken alleen gebruik van Dr. Hauschka. Dr.Hauschka heeft 100% gecertificeerde natuurcosmetica, vrij van synthetische geurstoffen en kleurstoffen, vrij van conserveringsmiddelen, vrij van minerale oliën en parabenen.

Ilse Smit

Mijn naam is Ilse Smit, eigenares van PUUR ilse. Na mijn opleiding allround schoonheidsspecialiste heb ik in 2007 mijn diploma voor Dr. Hauschka therapeute behaald. De keuze om met Dr. Hauschka te gaan werken was al snel gemaakt toen ik een workshop bijwoonde en alles mocht uitproberen. Een prachtige filosofie waarbij natuurlijke ingrediënten, geselecteerde heilzame planten, een uniek behandelconcept en een kerngedachte als basis voor de cosmetica en het verzorgingsconcept centraal staan. De huid bezit eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen. Cosmetica dient deze krachten te ondersteunen.

Na jarenlang een eigen praktijk in huis, het geven van workshops en demonstraties en op evenementen te hebben gestaan heb ik er in 2018 voor gekozen om met PUUR ilse te starten. Met PUUR ilse wil ik mensen bewust laten worden van de kracht van natuurlijke cosmetica. Een praktijk waar behandelingen, huidadviezen, workshops en arrangementen worden aangeboden. Naast de praktijk verkoop ik ook de producten van Dr. Hauschka.

Natuurlijke ingrediënten, geselecteerde heilzame planten, een uniek behandelconcept en één kerngedachte als basis voor de cosmetica en het verzorgingsconcept:

“De huid bezit eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen. Cosmetica dient deze krachten te ondersteunen.”

Dr. Hauschka

De huid kan door het milieu, de zon of andere factoren uit balans raken. Dr. Hauschka cosmetica zorgt ervoor dat de huid zichzelf kan herstellen en stimuleert de gezonde eigen processen en activiteit van de huid. Daarnaast beschermt Dr. Hauschka Cosmetica de huid tegen invloeden van buitenaf.

Pionier in natuurzuivere cosmetica Er is een groot verschil tussen natuurlijke cosmetica en natuurzuivere biologische cosmetica. Tegenwoordig mogen producten in Nederland al ‘natuurlijk’ genoemd worden wanneer slechts een klein percentage van de ingrediënten natuurlijk is. Er bestaan echter wel keurmerken voor natuurzuivere en biologische cosmetica (BDIH en NATRUE) , waarbij jaarlijkse onafhankelijke controles plaatsvinden.

Neem contact op met PUUR ilse

Ilse Smit
Eigenares / Dr. Hauschka therapeute
06-11914161 info@puur-ilse.nl

Dr. Hauschka Cosmetica:

  • is vrij van chemisch-synthetische geur-, kleur- en conserveringsstoffen;
  • is vrij van minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG (polyethyleenglycol);
  • is dierproefvrij;
  • is 100% natuurzuiver en draagt het BDIH-keurmerk voor ‘gecontroleerde natuurzuivere cosmetica’ en het internationale kwaliteitskeurmerk voor natuurlijke en biologische cosmetica ‘NATRUE’;
  • Biedt boeren nieuw perspectief. Is actief in diverse FAIR TRADE projecten in o.a. Afghanistan, Burkina Faso, Ethiopië, India, Iran en Turkije.
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.