Ons verhaal

PUUR ilse – Schoonheidssalon in Almelo

Bij PUUR ilse streven we naar een gezonde huid. Het huidbeeld wordt bepaald door de combinatie van innerlijke en uiterlijke verzorging. In onze schoonheidssalon in Almelo geven wij een advies op maat. Hierbij adviseren we voeding, suppletie en de juiste uiterlijke Dr. Hauschka verzorging tijdens een intake-gesprek of behandeling.

Met ruime ervaring op het gebied van natuurlijke innerlijke en uiterlijke verzorging kunnen wij je helpen het beste uit jezelf te halen.

Innerlijke verzorging

De huid is een reflectie van je innerlijke gezondheid. Dit grootste orgaan reageert namelijk op wat er gaande is binnen het lichaam. Dit is de reden dat wij bij PUUR ilse naast uiterlijke verzorging ook aandacht besteden aan de innerlijke gezondheid.

Vanuit de wil om het beste resultaat voor de huid te bereiken met natuurlijke verzorging en onze passie voor gezondheid is PUUR Fit ontstaan. PUUR Fit is een label onder PUUR ilse waarbij wij mensen begeleiden bij het vinden van een gezonde balans in leefstijl, voeding, suppletie en beweging. Vanuit onze kennis op het gebied van voeding en suppletie kunnen wij bij elk huidbeeld en elke huidaandoening een passend advies geven voor de innerlijke verzorging.

Uiterlijke verzorging

Qua uiterlijke verzorging kiezen wij voor 100% natuurzuivere cosmetica, waarbij bewust gekozen is voor de cosmetica van Dr. Hauschka. Dr. Hauschka cosmetica zorgt ervoor dat de huid zichzelf kan herstellen en stimuleert de gezonde eigen processen en activiteit van de huid. Daarnaast beschermt Dr. Hauschka Cosmetica de huid tegen invloeden van buitenaf.

Pionier in natuurzuivere cosmetica Er is een groot verschil tussen natuurlijke cosmetica en natuurzuivere biologische cosmetica. Tegenwoordig mogen producten in Nederland al ‘natuurlijk’ genoemd worden wanneer slechts een klein percentage van de ingrediënten natuurlijk is. Er bestaan echter wel keurmerken voor natuurzuivere en biologische cosmetica (BDIH en NATRUE) , waarbij jaarlijkse onafhankelijke controles plaatsvinden.

Ilse Smit

Mijn naam is Ilse Smit, eigenares van PUUR ilse – Schoonheidssalon Almelo. Na mijn opleiding allround schoonheidsspecialiste heb ik in 2007 mijn diploma voor Dr. Hauschka therapeute behaald. De keuze om met Dr. Hauschka te gaan werken was al snel gemaakt toen ik een workshop bijwoonde en alles mocht uitproberen. Een prachtige filosofie waarbij natuurlijke ingrediënten, geselecteerde heilzame planten, een uniek behandelconcept en een kerngedachte als basis voor de cosmetica en het verzorgingsconcept centraal staan. De huid bezit eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen. Cosmetica dient deze krachten te ondersteunen.

Na jarenlang een eigen praktijk in huis, het geven van workshops en demonstraties en op evenementen te hebben gestaan heb ik er in 2018 voor gekozen om met PUUR ilse te starten. Met PUUR ilse wil ik mensen helpen het beste uit zichzelf te halen door bewustere keuzes te maken op het gebied van innerlijke en uiterlijke verzorging.

In onze praktijk worden intakes, behandelingen, huidadviezen, workshops en arrangementen aangeboden. Naast de behandelingen verkoop ik producten van Dr. Hauschka en natuurlijke supplementen voor de innerlijke verzorging.

“De huid bezit eigen krachten om zichzelf te herstellen. Innerlijke en uiterlijke verzorging dienen deze krachten te ondersteunen.”

Neem contact op met PUUR ilse

Ilse Smit
Eigenares / Dr. Hauschka therapeute
06-11914161 info@puur-ilse.nl

Dr. Hauschka Cosmetica:

  • is vrij van chemisch-synthetische geur-, kleur- en conserveringsstoffen;
  • is vrij van minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG (polyethyleenglycol);
  • is dierproefvrij;
  • is 100% natuurzuiver en draagt het BDIH-keurmerk voor ‘gecontroleerde natuurzuivere cosmetica’ en het internationale kwaliteitskeurmerk voor natuurlijke en biologische cosmetica ‘NATRUE’;
  • Biedt boeren nieuw perspectief. Is actief in diverse FAIR TRADE projecten in o.a. Afghanistan, Burkina Faso, Ethiopië, India, Iran en Turkije.
Bijwerken…
  • Geen producten in de winkelwagen.