100% natuurzuivere cosmetica, NATRUE gecertificeerd

Ons verhaal

PUUR ilse

Bij PUUR ilse streven we naar een gezonde huid. De huid is een reflectie van innerlijke en uiterlijke verzorging. Wij geven een advies op maat waarbij we voeding, suppletie en de juiste uiterlijke Dr. Hauschka verzorging adviseren tijdens een intake-gesprek of behandeling. Met ruime ervaring op het gebied van natuurlijke innerlijke en uiterlijke verzorging kunnen wij je helpen het beste uit jezelf te halen.

Ilse Smit

Mijn naam is Ilse Smit, eigenares van PUUR ilse. Na mijn opleiding allround schoonheidsspecialiste heb ik in 2007 mijn diploma voor Dr. Hauschka therapeute behaald. De keuze om met Dr. Hauschka te gaan werken was al snel gemaakt toen ik een workshop bijwoonde en alles mocht uitproberen. Een prachtige filosofie waarbij natuurlijke ingrediënten, geselecteerde heilzame planten, een uniek behandelconcept en een kerngedachte als basis voor de cosmetica en het verzorgingsconcept centraal staan. De huid bezit eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen. Cosmetica dient deze krachten te ondersteunen.

Na jarenlang een eigen praktijk in huis, het geven van workshops en demonstraties en op evenementen te hebben gestaan heb ik er in 2018 voor gekozen om met PUUR ilse te starten. Met PUUR ilse wil ik mensen helpen het beste uit zichzelf te halen door bewustere keuzes te maken op het gebied van innerlijke en uiterlijke verzorging.

In onze praktijk worden intakes, behandelingen, huidadviezen, workshops en arrangementen aangeboden. Naast de behandelingen verkoop ik producten van Dr. Hauschka en natuurlijke supplementen voor de innerlijke verzorging.

“De huid bezit eigen krachten om zichzelf te herstellen. Innerlijke en uiterlijke verzorging dienen deze krachten te ondersteunen.”

Dr. Hauschka

De huid kan door het milieu, de zon of andere factoren uit balans raken. Dr. Hauschka cosmetica zorgt ervoor dat de huid zichzelf kan herstellen en stimuleert de gezonde eigen processen en activiteit van de huid. Daarnaast beschermt Dr. Hauschka Cosmetica de huid tegen invloeden van buitenaf.

Pionier in natuurzuivere cosmetica Er is een groot verschil tussen natuurlijke cosmetica en natuurzuivere biologische cosmetica. Tegenwoordig mogen producten in Nederland al ‘natuurlijk’ genoemd worden wanneer slechts een klein percentage van de ingrediënten natuurlijk is. Er bestaan echter wel keurmerken voor natuurzuivere en biologische cosmetica (BDIH en NATRUE) , waarbij jaarlijkse onafhankelijke controles plaatsvinden.

Neem contact op met PUUR ilse

Ilse Smit
Eigenares / Dr. Hauschka therapeute
06-11914161 info@puur-ilse.nl

Dr. Hauschka Cosmetica:

  • is vrij van chemisch-synthetische geur-, kleur- en conserveringsstoffen;
  • is vrij van minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG (polyethyleenglycol);
  • is dierproefvrij;
  • is 100% natuurzuiver en draagt het BDIH-keurmerk voor ‘gecontroleerde natuurzuivere cosmetica’ en het internationale kwaliteitskeurmerk voor natuurlijke en biologische cosmetica ‘NATRUE’;
  • Biedt boeren nieuw perspectief. Is actief in diverse FAIR TRADE projecten in o.a. Afghanistan, Burkina Faso, Ethiopië, India, Iran en Turkije.
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.