Ontspanning van spieren, verlichting bij hoofdpijn en migraine in het gezicht.

Waar wordt een oogkussen voor gebruikt?
Een oogkussen wordt gebruikt voor ontspanning, hoofdpijn, migraine en/of (spier)spanningen in het gezicht. Dit kan tijdens yoga of meditatie maar ook wanneer je een relaxmoment kan gebruiken. Het oogkussen leg je op gesloten ogen.

De vulling van een oogkussen
De oogkussens van Flowee zijn gevuld met gedroogde natuurlijke lavendelbloemen. Lavendel heeft een rustgevende werking, is verzachtend en zorgt daardoor voor extra ontspanning (lavendel helpt o.a. ook bij depressiviteit). De extra vulling van lijnzaad zorgt voor een zachte druk op de ogen. Dit is erg fijn voor wanneer je veel last hebt van hoofdpijnmigraine en/of spanning in het gezicht. De vorm van het oogkussen is zo gemaakt dat deze perfect aansluit en het helpt de zenuwen te kalmeren.

Heerlijk om dit oogkussen te gebruiken tijdens meditatie of het luisteren van een boek. Subtiele lavendelgeur. Ik gebruik hem ook bij het slapen, gewoon naast het hoofd leggen of in de hals.
Makkelijk afneembare en wasbare hoes.

Dit kussen besteld vanwege regelmatige migraine aanvallen. Eenmaal op de ogen voelt de pijn wat lichter aan en kan ik sneller in slaap vallen. Het is van prima kwaliteit en goed te gebruiken.

Oogkussens

Tip: een oogkussen wordt vaak gecombineerd met een spijkermat en kussen. Een moment van totale ontspanning.

Bijwerken…
  • Geen producten in de winkelwagen.