Onze schoonheidssalon in Almelo

Schoonheidssalon Almelo

Welkom bij PUUR ilse

Onze schoonheidssalon in gevestigd op het Nijrees in Almelo in een rustige wijk. De schoonheidssalon is aangebouwd aan huis. De salonruimte is ruim ingericht, heeft een aparte ingang en bevat een privé toilet. De beleving vanaf de website hebben we volledig doorgetrokken in de inrichting van onze schoonheidssalon in Almelo.

Klanten ervaren de ruimte als heel prettig en genieten van de huiselijke sfeer. We hebben hier bewust voor gekozen omdat het bijdraagt aan ontspanning en rust. De behandelingen geven wij veelal in stilte. Zodat er ruimte ontstaat voor échte diepe ontspanning.

Het concept van PUUR ilse

In onze schoonheidssalon in Almelo werken wij met een concept gebaseerd op kwalitatieve natuurlijke producten. Wij geloven erin dat je de beste resultaten bereikt met zo producten die zo natuurlijk mogelijk zijn, dit geloof heeft zich bij veel van onze klanten vertaald naar prachtige resultaten op het gebied van huidverbetering én verbetering van gezondheid.

We werken namelijk met zowel uiterlijke als innerlijk verzorging. De huid is immers een weerspiegeling van innerlijke gezondheid. Wist je bijvoorbeeld dat chronische (blijvende) ontstekingen onder de huid veelal veroorzaker zijn van een onrustige huid en de ontstekingswaarden met de juiste voeding en suppletie verminderd kunnen worden.

Bekijk alle behandelingen

Een impressie van de schoonheidssalon

Onze schoonheidssalon in almelo

Schoonheidssalon Almelo - PUUR ilse

Wachtruimte - schoonheidssalon almelo

“De huid bezit eigen krachten om zichzelf te herstellen. Innerlijke en uiterlijke verzorging dienen deze krachten te ondersteunen.”

Neem contact op met PUUR ilse

Ilse Smit
Eigenares / Dr. Hauschka therapeute
06-11914161 info@puur-ilse.nl

Dr. Hauschka Cosmetica:

  • is vrij van chemisch-synthetische geur-, kleur- en conserveringsstoffen;
  • is vrij van minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG (polyethyleenglycol);
  • is dierproefvrij;
  • is 100% natuurzuiver en draagt het BDIH-keurmerk voor ‘gecontroleerde natuurzuivere cosmetica’ en het internationale kwaliteitskeurmerk voor natuurlijke en biologische cosmetica ‘NATRUE’;
  • Biedt boeren nieuw perspectief. Is actief in diverse FAIR TRADE projecten in o.a. Afghanistan, Burkina Faso, Ethiopië, India, Iran en Turkije.
Bijwerken…
  • Geen producten in de winkelwagen.