100% natuurzuivere cosmetica, NATRUE gecertificeerd

Dr. Hauschka Revitaliserende gezichtsbehandeling

1 uur en 45 minuten
€ 85

Geeft frisse energie en laat je huid ademen. Als een dagje naar het strand, als een wandeling in de tuin: met deze revitaliserende behandeling geef je je vermoeide huid een positieve boost. Een reinigend masker laat de huid weer ademen, zachte instrijkingen lossen blokkades op en geurende kompressen geven frisse energie. Geniet van het resultaat: een stralend mooie huid en nieuwe vitaliteit van top tot teen. Ideaal tijdens de wisselingen van de jaargetijden.

De Dr. Hauschka Revitaliserende gezichtsbehandeling verloopt als volgt
1. Voetenbad
De behandeling begint met een geurig voetenbad. De stress van alledag lost op in warmte en geeft een heerlijk ontspannen gevoel.
2. Uitstrijken van het haar
De haren worden uitgestreken.
3. Ontspannen van hals- en nekspieren
Het ontspannen van hals- en nekspieren laten jou ontspannen.
3. Reiniging, versterking
Een zachte en vitaliserende reiniging met producten uit de natuur is de eerste stap op weg naar een stralend gezonde teint. Met Reinigingsmelk word je make-up verwijderd. Vervolgens zorgt Reinigingscrème voor een diepe reiniging van je huid. De crème verfijnt de poriën, stimuleert de uitscheiding en zuivert.
4. Gezichtsdampbad
Het gezichtsdampbad heeft een aangenaam, reinigend effect en activeert een gezonde stofwisseling van de huid; bovendien opent het de poriën. Voor iedere huid is het gezichtsdampbad de ideale voorbereiding op een dieptereiniging. Het gezichtsdampbad stimuleert de bloedsomloop in de huid, maakt mee-eters los en vermindert onzuiverheden.
5. Reinigend masker
Het reinigend masker zuivert en reinigt de huid diep. Reinigend Masker is de ideale dieptereiniging voor iedere huid. Mee-eters en roodheid worden verminderd en de huid kalmeert. Terwijl het Reinigend Masker zijn werk doet, verkoelen en ontspannen Oogcompressen het gebied rond de ogen.
6. Conditioner
Een speciale huidconditioner wordt aangebracht op de huid. Het is een extra stimulans die de huidfuncties normaliseert en de huid ondersteunt om zichzelf te herstellen. De droge huid leert weer vet en vocht vast te houden. De gevoelige huid wordt gevitaliseerd.
7. Masker
Op basis van het huidbeeld wordt een masker geadviseerd en aangebracht. Het intensieve masker kalmeert je huid en stimuleert de vochtregulerende processen.
8. Massage van het decolleté
Terwijl het masker zijn werk doet wordt je decolleté met een geurende Dr. Hauschka olie gemasseerd met zachte vloeiende bewegingen. De decolletémassage stimuleert de lymfenstroom.
10. Dag- nachtverzorging
Op basis van je huidbeeld wordt er een passende dag- of nachtverzorging geadviseerd en aangebracht op de huid.
11. Complete spieruitrekking
Na een diepe ontspanning wordt je lichaam weer geactiveerd.
1 uur en 45 minuten
€ 85
Maak direct een afspraak
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.