Dr. Hauschka Reinigende gezichtsbehandeling

1 uur en 15 minuten
€ 80

Reinigen betekent ademen. Deze intensieve, reinigende behandeling maakt je huid licht en vrij en laat haar stralen. Een gezichtsdampbad opent de poriën, een reinigend masker zuivert en verfijnt het huidbeeld, de penseelmassage lost blokkades op en stimuleert het zelfreinigende vermogen van de huid. Een frisse bries voor je huid.

De Dr. Hauschka Reinigende gezichtsbehandeling verloopt als volgt
1. Voetenbad
De behandeling begint met een geurig voetenbad. De stress van alledag lost op in warmte en geeft een heerlijk ontspannen gevoel.
2. Uitstrijken van het haar
De haren worden uitgestreken.
3. Ontspannen van hals- en nekspieren
Het ontspannen van hals- en nekspieren laten jou ontspannen.
4. Reiniging, versterking
Een zachte en vitaliserende reiniging met producten uit de natuur is de eerste stap op weg naar een stralend gezonde teint. Met Reinigingsmelk word je make-up verwijderd. Vervolgens zorgt Reinigingscrème voor een diepe reiniging van je huid. De crème verfijnt de poriën, stimuleert de uitscheiding en zuivert.
5. Gezichtsdampbad
Het gezichtsdampbad heeft een aangenaam, reinigend effect en activeert een gezonde stofwisseling van de huid; bovendien opent het de poriën. Voor iedere huid is het gezichtsdampbad de ideale voorbereiding op een dieptereiniging. Het gezichtsdampbad stimuleert de bloedsomloop in de huid, maakt mee-eters los en vermindert onzuiverheden.
6. Diepe reiniging
Bij de diepe reiniging worden ontstekingen, talg ophopingen en comedonen (mee-eters) verwijderd.
7. Masker
Het reinigende masker zuivert en reinigt de huid diep. Reinigend Masker is de ideale dieptereiniging voor iedere huid. Mee-eters en roodheid worden verminderd en de huid kalmeert. Terwijl het Reinigend Masker zijn werk doet, verkoelen en ontspannen Oogcompressen het gebied rond de ogen.
7. Penseelmassage
De penseelmassage geeft, via je huid, een harmoniserende en ontstuwende impuls aan jouw totale organisme. Een zacht aanraking van de handen en twee zachte penselen wisselen elkaar af. Op deze manier wordt met rustige, ritmische bewegingen de vloeistofstromen in het bindweefsel en het lymfestelsel gestimuleerd.
8. Conditioner
Een speciale huidconditioner wordt aangebracht op de huid. Het is een extra stimulans die de huidfuncties normaliseert en de huid ondersteunt om zichzelf te herstellen. De droge huid leert weer vet en vocht vast te houden. De gevoelige huid wordt gevitaliseerd.
9. Dag- nachtverzorging
Op basis van je huidbeeld wordt er een passende dag- of nachtverzorging geadviseerd en aangebracht op de huid.
10. Complete spieruitrekking
Na een diepe ontspanning wordt je lichaam weer geactiveerd.
1 uur en 15 minuten
€ 80
Bijwerken…
  • Geen producten in de winkelwagen.