100% natuurzuivere cosmetica, NATRUE gecertificeerd

Dr. Hauschka Ontspannende gezichtsbehandeling

1 uur 30 minuten
€ 75
De Dr. Hauschka Ontspannende gezichtsbehandeling verloopt als volgt
1. Voetenbad
De behandeling begint met een geurig voetenbad. De stress van alledag lost op in warmte en geeft een heerlijk ontspannen gevoel.
2. Uitstrijken van het haar
De haren worden uitgestreken.
3. Ontspannen van hals- en nekspieren
Het ontspannen van hals- en nekspieren laten jou ontspannen.
4. Reiniging, versterking
Een zachte en vitaliserende reiniging met producten uit de natuur is de eerste stap op weg naar een stralend gezonde teint. Met Reinigingsmelk word je make-up verwijderd. Vervolgens zorgt Reinigingscrème voor een diepe reiniging van je huid. De crème verfijnt de poriën, stimuleert de uitscheiding en zuivert.
5. Penseelmassage
De penseelmassage geeft, via je huid, een harmoniserende en ontstuwende impuls aan jouw totale organisme. Een zacht aanraking van de handen en twee zachte penselen wisselen elkaar af. Op deze manier wordt met rustige, ritmische bewegingen de vloeistofstromen in het bindweefsel en het lymfestelsel gestimuleerd.
6. Conditioner
Een speciale huidconditioner wordt aangebracht op de huid. Het is een extra stimulans die de huidfuncties normaliseert en de huid ondersteunt om zichzelf te herstellen. De droge huid leert weer vet en vocht vast te houden. De gevoelige huid wordt gevitaliseerd.
7. Masker
Op basis van het huidbeeld wordt een masker geadviseerd en aangebracht. Het intensieve masker kalmeert je huid en stimuleert de vochtregulerende processen.
8. Massage van het decolleté
Terwijl het masker zijn werk doet wordt je decolleté met een geurende Dr. Hauschka olie gemasseerd met zachte vloeiende bewegingen. De decolletémassage stimuleert de lymfenstroom.
9. Dag- nachtverzorging
Op basis van je huidbeeld wordt er een passende dag- of nachtverzorging geadviseerd en aangebracht op de huid.
10. Complete spieruitrekking
Na een diepe ontspanning wordt je lichaam weer geactiveerd.
1 uur 30 minuten
€ 75
Maak direct een afspraak
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.