100% natuurzuivere cosmetica, NATRUE gecertificeerd
Stel een vraag
Boek deze behandeling

Dr. Hauschka Ontspannende gezichtsbehandeling

1 uur 30 minuten
€ 75
De Dr. Hauschka Ontspannende gezichtsbehandeling verloopt als volgt
1. Voetenbad, been- en voet massage
De behandeling begint met een geurig voetenbad. De benen en voeten worden na het voetenbad gemasseerd. De stress van alledag lost op in warmte en geeft een heerlijk ontspannen gevoel.
2. Uitstrijken van het haar, ontspannen van hals- en nekspieren
Het uitstrijken van de haren en het laten ontspannen van hals- en nekspieren.
3. Reinigen en versterken
Een zachte en vitaliserende reiniging met producten uit de natuur is de eerste stap op weg naar een stralend gezonde teint. Met Reinigingsmelk wordt je make-up verwijderd. Vervolgens zorgt Reinigingscrème voor een diepe reiniging van je huid. De crème verfijnt de poriën, stimuleert de uitscheiding en zuivert.
4. Lymfestimulatie d.m.v penselen
De lymfestimulatie geeft, via je huid, een harmoniserende en ontstuwende impuls aan jouw totale organisme. Een zacht aanraking van de handen en twee zachte penselen wisselen elkaar af. Op deze manier wordt met rustige, ritmische bewegingen de vloeistofstromen in het bindweefsel en het lymfestelsel gestimuleerd.
5. Huidconditioner
De speciale huidconditioner wordt aangebracht op de huid. Het is een extra stimulans die de huidfuncties normaliseert en de huid ondersteunt om zichzelf te herstellen. De droge huid leert weer vet en vocht vast te houden. De gevoelige huid wordt gevitaliseerd.
6. Intensief masker
Op basis van het huidbeeld wordt een masker geadviseerd en aangebracht. Het intensieve masker kalmeert je huid en stimuleert de vochtregulerende processen.
7. Decolletémassage
Terwijl het masker zijn werk doet wordt je decolleté met een geurende Dr. Hauschka olie gemasseerd met zachte vloeiende bewegingen. De decolletémassage stimuleert de lymfenstroom.
8. Dag- of nachtverzorging
Op basis van je huidbeeld wordt er een passende dag- of nachtverzorging geadviseerd en aangebracht op de huid.
9. Complete uitrekking van het lichaam
Na een diepe ontspanning wordt je lichaam weer geactiveerd.
1 uur 30 minuten
€ 75
Stel een vraag
Boek deze behandeling
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.