100% natuurzuivere cosmetica, NATRUE gecertificeerd
Stel een vraag
Boek deze behandeling

Dr. Hauschka Luxe gezichtsbehandeling

2 uur en 15 minuten
€ 125
Verwenmomenten, voor ontspanning en nieuwe energie. Gun jezelf een zeer bijzondere wereldreis. Naast de volledige gezichtsbehandeling wordt spanning in je nek en rug behoedzaam verlicht. Lichaam, geest en ziel krijgen activerende impulsen, ontspanning en nieuwe energie. Sluit je ogen en vind jezelf.
De Dr. Hauschka Luxe gezichtsbehandeling verloopt als volgt
1. Voetenbad
De behandeling begint met een geurig voetenbad. De stress van alledag lost op in warmte en geeft een heerlijk ontspannen gevoel.
2. Rugmassage
Verwen jezelf extra. Laat ook je rug masseren. Voor een heerlijk en lang aanhoudend gevoel van welbevinden.
3. Been- en voet massage
De benen en voeten worden gemasseerd.
4. Ontspanning hoofd, armen en handen
Het uitstrijken van je haren, handen en armen en geurige compressen laten jou ontspannen.
5. Wisselbaden voor het gezicht (regelmatig terugkomend in de behandeling)
Warme compressen op decolleté en gezicht zorgen voor diepe ontspanning en worden afgewisseld met koude compressen. Het wisselen van warme- en koude compressen stimuleren de bloedsomloop.
6. Reiniging en versterken
Een zachte en vitaliserende reiniging met producten uit de natuur is de eerste stap op weg naar een stralend gezonde teint. Met Reinigingsmelk wordt je make-up verwijderd. Vervolgens zorgt Reinigingscrème voor een diepe reiniging van je huid. De crème verfijnt de poriën, stimuleert de uitscheiding en zuivert.
7. Gezichtsdampbad
Het gezichtsdampbad heeft een aangenaam, reinigend effect en activeert een gezonde stofwisseling van de huid; bovendien opent het de poriën. Voor iedere huid is het gezichtsdampbad de ideale voorbereiding op een dieptereiniging. Het gezichtsdampbad stimuleert de bloedsomloop in de huid, maakt mee-eters los en vermindert onzuiverheden.
8. Epileren wenkbrauwen
De wenkbrauwen worden geëpileerd in de juiste vorm die bij je gezicht past.
9. Gezichtsmasker
Het gezichtsmasker zuivert en reinigt de huid diep. Reinigend Masker is de ideale dieptereiniging voor iedere huid. Mee-eters en roodheid worden verminderd en de huid kalmeert. Terwijl het Reinigend Masker zijn werk doet, verkoelen en ontspannen Oogcompressen het gebied rond de ogen.
10. Lymfestimulatie d.m.v. penselen
De lymfestimulatie geeft, via je huid, een harmoniserende en ontstuwende impuls aan jouw totale organisme. Een zacht aanraking van de handen en twee zachte penselen wisselen elkaar af. Op deze manier wordt met rustige, ritmische bewegingen de vloeistofstromen in het bindweefsel en het lymfestelsel gestimuleerd.
11. Speciale huidconditioner
De speciale huidconditioner wordt aangebracht op de huid. Het is een extra stimulans die de huidfuncties normaliseert en de huid ondersteunt om zichzelf te herstellen. De droge huid leert weer vet en vocht vast te houden. De gevoelige huid wordt gevitaliseerd.
12. Intensief masker
Op basis van het huidbeeld wordt een masker geadviseerd en aangebracht. Het intensieve masker kalmeert je huid en stimuleert de vochtregulerende processen.
13. Decolletémassage
Terwijl het masker zijn werk doet wordt je decolleté met een geurende Dr. Hauschka olie gemasseerd met zachte vloeiende bewegingen. De decolletémassage stimuleert de lymfenstroom.
14. Dag- of nachtverzorging
Op basis van je huidbeeld wordt er een passende dag- of nachtverzorging geadviseerd en aangebracht op de huid.
15. Complete uitrekking van het lichaam
Na een diepe ontspanning wordt je lichaam weer geactiveerd.
2 uur en 15 minuten
€ 125
Stel een vraag
Boek deze behandeling
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.