100% natuurzuivere cosmetica, NATRUE gecertificeerd
Stel een vraag
Boek deze behandeling

Dr. Hauschka Klassieke gezichtsbehandeling

2 uur
€ 95

De kunst van aanraking, Lichtheid, Balans en Energie. Gun jezelf een hele speciale korte vakantie. De klassieke gezichtsbehandeling is uniek. Deze methode respecteert het natuurlijke ritme van de huid en ondersteunt de huidfuncties. Geniet van een zachte penseelmassage, verwenmaskers, geurende kompressen en een intensieve verzorging. Ontspant, lost blokkades op, voert afvalstoffen af, versterkt het immuunsysteem en geeft oneindig veel rust. Vertrouw op de kennis van Dr. Hauschka Cosmetica en ervaar het gevoel van lichtheid en innerlijke balans.

De Dr. Hauschka Klassieke gezichtsbehandeling verloopt als volgt
1. Voetenbad, been- en voet massage
De behandeling begint met een geurig voetenbad. De benen en voeten worden na het voetenbad gemasseerd. De stress van alledag lost op in warmte en geeft een heerlijk ontspannen gevoel.
2. Ontspanning hals- en nekspieren; massage van armen en handen
Haren uitstrijken, het ontspannen van hals- en nekspieren en het uitstrijken van je handen en armen en geurige compressen laten jou ontspannen.
3. Wisselbaden voor het gezicht (regelmatig terugkomend in de behandeling)
Warme compressen op decolleté en gezicht zorgen voor diepe ontspanning en worden afgewisseld met koude compressen. Het wisselen van warme- en koude compressen stimuleren de bloedsomloop.
4. Reiniging en versterken
Een zachte en vitaliserende reiniging met producten uit de natuur is de eerste stap op weg naar een stralend gezonde teint. Met Reinigingsmelk wordt je make-up verwijderd. Vervolgens zorgt Reinigingscrème voor een diepe reiniging van je huid. De crème verfijnt de poriën, stimuleert de uitscheiding en zuivert.
5. Gezichtsdampbad
Het gezichtsdampbad heeft een aangenaam, reinigend effect en activeert een gezonde stofwisseling van de huid; bovendien opent het de poriën. Voor iedere huid is het gezichtsdampbad de ideale voorbereiding op een dieptereiniging. Het gezichtsdampbad stimuleert de bloedsomloop in de huid, maakt mee-eters los en vermindert onzuiverheden.
6. Epileren wenkbrauwen
De wenkbrauwen worden geëpileerd in de juiste vorm die bij je gezicht past.
7. Gezichtsmasker
Het gezichtsmasker zuivert en reinigt de huid diep. Reinigend Masker is de ideale dieptereiniging voor iedere huid. Mee-eters en roodheid worden verminderd en de huid kalmeert. Terwijl het Reinigend Masker zijn werk doet, verkoelen en ontspannen Oogcompressen het gebied rond de ogen.
8. Lymfestimulatie d.m.v. penselen
De lymfestimulatie geeft, via je huid, een harmoniserende en ontstuwende impuls aan jouw totale organisme. Een zacht aanraking van de handen en twee zachte penselen wisselen elkaar af. Op deze manier wordt met rustige, ritmische bewegingen de vloeistofstromen in het bindweefsel en het lymfestelsel gestimuleerd.
9. Huidconditioner
De speciale huidconditioner wordt aangebracht op de huid. Het is een extra stimulans die de huidfuncties normaliseert en de huid ondersteunt om zichzelf te herstellen. De droge huid leert weer vet en vocht vast te houden. De gevoelige huid wordt gevitaliseerd.
10. Intensief masker
Op basis van het huidbeeld wordt een masker geadviseerd en aangebracht. Het intensieve masker kalmeert je huid en stimuleert de vochtregulerende processen.
11. Manuele decolletémassage
Terwijl het masker zijn werk doet wordt je decolleté met een geurende Dr. Hauschka olie gemasseerd met zachte vloeiende bewegingen. De decolletémassage stimuleert de lymfenstroom.
12. Dag- of nachtverzorging
Op basis van je huidbeeld wordt er een passende dag- of nachtverzorging geadviseerd en aangebracht op de huid.
13. Complete uitrekking van het lichaam
Na een diepe ontspanning wordt je lichaam weer geactiveerd.
2 uur
€ 95
Stel een vraag
Boek deze behandeling
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.