100% natuurzuivere cosmetica, NATRUE gecertificeerd
Stel een vraag
Boek deze behandeling

Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling ‘Tijd voor mezelf’

1 uur
€ 60

Heb je behoefte aan een rijke verzorging? Aan een vitaliserende kleur? Aan de rustgevende geur van lavendel of de frisheid van lemongrass? Zelfs als je maar weinig tijd hebt: dit uurtje is helemaal van jou. Geniet van de zachte massages van je gezicht en décolleté, van conditioners, maskers en een verzorging volledig afgestemd op je behoeften. Voor deze afspraak met jezelf vind je altijd wel tijd.

De Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling ‘Tijd voor mezelf’ verloopt als volgt
1. Voetenbad
De behandeling begint met een geurig voetenbad. De stress van alledag lost op in warmte en geeft een heerlijk ontspannen gevoel.
2. Uitstrijken van het haar, ontspannen van hals- en nekspieren
Het uitstrijken van de haren en het laten ontspannen van hals- en nekspieren.
3. Reinigen en versterken
Een zachte en vitaliserende reiniging met producten uit de natuur is de eerste stap op weg naar een stralend gezonde teint. Met Reinigingsmelk wordt je make-up verwijderd. Vervolgens zorgt Reinigingscrème voor een diepe reiniging van je huid. De crème verfijnt de poriën, stimuleert de uitscheiding en zuivert.
4. Lymfestimulatie d.m.v. penselen
De lymfestimulatie geeft, via je huid, een harmoniserende en ontstuwende impuls aan jouw totale organisme. Een zacht aanraking van de handen en twee zachte penselen wisselen elkaar af. Op deze manier wordt met rustige, ritmische bewegingen de vloeistofstromen in het bindweefsel en het lymfestelsel gestimuleerd.
5. Huidconditioner
De speciale huidconditioner wordt aangebracht op de huid. Het is een extra stimulans die de huidfuncties normaliseert en de huid ondersteunt om zichzelf te herstellen. De droge huid leert weer vet en vocht vast te houden. De gevoelige huid wordt gevitaliseerd.
6. Intensief masker
Op basis van het huidbeeld wordt een masker geadviseerd en aangebracht. Het intensieve masker kalmeert je huid en stimuleert de vochtregulerende processen.
7. Décolletémassage
Terwijl het masker zijn werk doet wordt je decolleté met een geurende Dr. Hauschka olie gemasseerd met zachte vloeiende bewegingen. De decolletémassage stimuleert de lymfenstroom.
8. Dag- of nachtverzorging
Op basis van je huidbeeld wordt er een passende dag- of nachtverzorging geadviseerd en aangebracht op de huid.
9. Complete uitrekking van het lichaam
Na een diepe ontspanning wordt je lichaam weer geactiveerd.
1 uur
€ 60
Stel een vraag
Boek deze behandeling
Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.